Βιογραφία

Author Picture

Βόρρη Σάσα

H Σάσα Βόρρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πελασγία Φθιώτιδας. Έζησε εκεί ως τα δεκαοχτώ της χρόνια, οπότε και ήρθε στην Αθήνα για σπουδές. Είναι Πτυχιούχος της Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας και του Παντείου Πανεπιστημίου (τμήμα Κοινωνιολογίας).
Εργάζεται επί τριάντα δύο συνεχή έτη στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και δηλώνει μάχιμη και μαχόμενη καθηγήτρια. Έχει παρακολουθήσει και παρακολουθεί σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων και έχει εκπονήσει δύο εργασίες-μελέτες για τον ρόλο και τη σημασία του δάσκαλου-παιδαγωγού στη σχολική τάξη και για την αναγκαιότητα της διδασκαλίας των Μαθηματικών και της Φυσικής.
Αρθρογραφεί στην εφημερίδα Πελασγία. Επιστολές της και άρθρα της έχει δημοσιεύσει και το περιοδικό Εφοπλιστής αλλά και η Εφημερίδα των Συντακτών. Έχει διατελέσει κατά το παρελθόν μέλος του Δ.Σ. της A’ ΕΛΜΕ Κυκλάδων.
Αγαπάει τα μαθηματικά και παίζει με τους αριθμούς. Λατρεύει τη θάλασσα και της αρέσει το κολύμπι, οι μακρινές και οι κοντινές αποδράσεις και οι περιπέτειες… Ευαισθητοποιείται με τα κοινωνικά προβλήματα, αναπτύσσει δράση και συμμετέχει σε κοινωνικούς αγώνες.
Από τις εκδόσεις Ωκεανός κυκλοφορούν, επίσης, τα μυθιστορήματά της Αγέρας σκόρπισε τα όνειρά μας, Μακάρι να μπορούσα, Για το χατίρι της ζωής και Κλειστόν λόγω φεγγαριού.
Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη συγγραφέα στο: sasavorri@yahoo.gr

Βιβλία Από Βόρρη Σάσα