Πολιτική Επιστροφών

Εγγυήσεις

Στις Εκδόσεις ΩΚΕΑΝΟΣ φροντίζουμε να έχουν άριστη ποιότητα τα βιβλία μας και γίνονται συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι  πριν από τη διάθεσή τους προς πώληση.

Διαθεσιμότητα

Σημειώστε πως διεκπεραιώνουμε την παραγγελία σας μέσα στο πλαίσιο των διαθέσιμων αποθεμάτων μας.

Σε περίπτωση που ένα από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο στο απόθεμα μας, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε τηλεφωνικώς εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας πληροφορώντας σας, για την προθεσμία εντός της οποίας μπορεί να σας παραδοθεί το προϊόν.

Επιπλέον, οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αναφέρονται ενδεικτικά και δεν είναι δεσμευτικές.

Κακέκτυπα εμπορεύματα

Κακέκτυπα θεωρούνται τα βιβλία από τα οποία λείπουν σελίδες ή υπάρχουν ατύπωτες σελίδες ή κακή εκτύπωση που δυσκολεύει την ανάγνωση και οποιοδήποτε άλλο ελάττωμα στην βιβλιοδεσία του βιβλίου είτε λείπουν τυπογραφικά είτε είναι ανάποδα τοποθετημένα.

Φέρουμε την ευθύνη για οποιαδήποτε φθορά προκληθεί στα βιβλία από τη στιγμή της αποστολής τους μέχρις ότου το παραλάβετε.

Συνεπώς, αν κατά την παραλαβή των βιβλίων που παραγγείλατε διαπιστώσετε ότι αυτά είναι κακέκτυπα δικαιούστε να ζητήσετε την αντικατάστασή τους.

Παρακαλούμε, σημειώστε ότι τα έξοδα μεταφοράς εμπίπτουν στο e–Shop μας κατά την επιστροφή του προϊόντος αποκλειστικά και μόνο με τον ίδιο τρόπο που παραλάβατε το δέμα και στο δέμα πρέπει να περιλαμβάνονται όλα τα έγγραφα που υπήρχαν αρχικά στην παράδοση της παραγγελίας.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση επιστροφής πρέπει να μας ενημερώνετε είτε μέσω email στο info@oceanosbooks.gr είτε τηλεφωνικώς στο 2103829339.

Αργοπορία στην παράδοση της παραγγελίας

Σε περίπτωση που δεν εκτελεστεί η παραγγελία σας το αργότερο εντός 15 ημερών μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ειδοποιώντας μας μέσω email στο info@oceanosbooks.gr είτε τηλεφωνικώς στο 2103829339 και να μας δώσετε εύλογη επιπλέον προθεσμία για να σας τα παραδώσουμε.

Λανθασμένη παραγγελία

Σε περίπτωση που σας αποστείλουμε λάθος βιβλίο από αυτό της παραγγελίας σας, μπορείτε να ζητήσετε τη δωρεάν αντικατάστασή του με το βιβλίο της παραγγελίας σας με δικά μας έξοδα. Στο δέμα πρέπει να περιλαμβάνονται όλα τα έγγραφα που υπήρχαν αρχικά στην παράδοση της παραγγελίας.